Резонансне ДТП на Тернопільщині розслідували екстрасенси

bitva_ekstrasensovНа Тернопільщині екстрасенси розслідували причини ДТП, що трапилась ще у 2011 році. Тоді вночі на автотрасі Тернопіль-Жванець неподалік села Товстеньке Чортківського району водій буса “Mercedes-Benz” виїхав на смугу зустрічного руху і в’їхав у авто “ВАЗ-21150″. В результаті водій легкового авто Андрій Солонинка та пасажир Володимир Вишньовський, який сидів на задньому сидінні, померли.

Батьки водія довго не могли змиритися зі смертю сина, а винуватець трагедії, який їхав бусом, переконує, що він у ДТП не винен і каже, що у машини, яка рухалась назустріч, не були ввімкнені фари.

Допомогти сім’ї вирішили екстрасенси. До батьків загиблих приїхали двоє відомих людей з надприродними можливостями, серед них Ольга Калінова з Чехії та Сергій Колесніченко з України.

Під час слідства екстрасенси з’ясували, що обом померлим було пороблено і що вони не випадково опинились у тій машині. Окрім того рідним розповіли, що винними у цьому є колишні жінки, з якими хлопці були у стосунках. Також екстрасенси підтвердили інформацію про те, що винним у аварії був водій буса.

Джерело: ДОБА

Вам також може сподобатися