Олена Підгрушна хоче повернути спорт на українські телеканали

44daОлена Підгрушна впевнена в тому, що кожен телеканал повинен показувати зарядку.

Олена Підгрушна«Потрібно повернути спорт на телеканали! І робити рекламу спорту. Вважаю, що кожен телеканал повинен взяти собі за правило показувати хоч по 5 хвилин в день фізичну зарядку. І тоді думки у молоді почнуть змінюватися в бік здорового способу життя. І діти захочуть піти в яку-небудь спортивну секцію».

Заступник міністра спорту України також розповіла, чим вона зараз займається на новому терені і що її чекає:

«Я зараз займаюся неолімпійськими видами спорту, і повірте, в них проблем набагато більше, ніж у олімпійських. Поки ми точково вирішуємо проблеми. Є й глобальні плани, але вони вимагають часу. А поки проводжу багато нарад, створюємо робочі групи, проводимо різні заходи».

З приводу свого повернення в біатлон Олена сказала, що зараз про це говорити немає сенсу: «Я коли на час вирішила піти з великого спорту, вирішила для себе, що поки не народжу дитину, назад не повернуся. Подивимося – зараз все змінюється, і ти не можеш припустити, що буде завтра».

«Дуже прикро за те, що відбувається у нас. Не знаєш, коли все це закінчиться і повернеться нормальне життя», – сказала на закінчення бесіди Підгрушна.

Джерело: xsport.ua

Вам також може сподобатися