Тернопільський стадіон проінспектував делегат УЄФА

Головну спортивну арену області – Тернопільський міський стадіон – 16 червня проінспектував делегат УЄФА, фін Теро Аувінен. Зазначимо, що у зв’язку зі складним суспільно-політичним становищем у країні нашу спортивну арену включено до числа 13-ти, які теоретично готові цього футбольного сезону приймати матчі збірної України та європейських кубків.
Представник УЄФА оглянув футбольний газон тернопільського стадіону, трибуни, роздягальні, суддівську, кроками обміряв штрафний майданчик. Наразі він не озвучував вражень від побаченого, але, разом з тим, щось багато записував у свій блокнот.
Яким буде вердикт УЄФА по тернопільському стадіон, сьогодні важко спрогнозувати. Але вже нині можна перерахувати ряд недоліків, які представник Фінляндії не міг не побачити. А це відсутні кімнати делегата та інспектора, жіночої роздягальні та душової, кімнат допінг-контролю та надання першої медичної допомоги вболівальникам. А також, що, мабуть, найголовніше, немає на спортивній арені приміщення для прес-конференцій.1n
Іван Білий

Джерело: «Номер один»

Вам також може сподобатися