На Бережанщині у “Долині змій” проходитиме патріотичний табір “Лисоня”

DSCN5313Протягом восьми днів на Бережанщині у “Долині змій” проходитиме патріотичний табір “Лисоня” ім. І. Гавдиди, де молодь Тернопілля загартовуватиме себе та навчатиметься виживанню на природі. Організовує його вже традиційно Молодіжний Націоналістичний Конгрес.

Так, у програмі «Лисоні» на її учасників очікує пейнтбол, смуга перешкод, регбі, рукопаш, вишколи від Самооборони Майдану, теренова гра, нічний рейд, навички виживання в природі, гутірки та вечірні ватри.

-Лисоня для тих, хто хоче чогось навчитись і готовий працювати над собою, щоб вже сьогодні бути патріотом в дії, а не на словах. І хоч табір має вишкільний характер, для його учасників він стане кращим літнім активним відпочинком, – зазначив організатор табору Василь Дубовий.

У лісі на Бережанщині облаштують наметовий табірз польовою кухнею та чітким порядком дня, розписаним до хвилини. День на таборі починатиметься з ранкової руханки, закінчуватиметься спілкуванням, піснями та жартами біля вечірньої ватри, а вночі – алярми, тобто нічна тривога.

Таборування проходитиме з 5 по 13 липня. Зголошуватися на «Лисоню» пропонують усім охочим віком від 15 років, які виконають умови участі та мають належний стан здоров’я. Для зголошення необхідно до 2 липня заповнити онлайн-анкету. Контакти: тел. 097 15 55 448, соцмережі.

Джерело: Свобода

Вам також може сподобатися