На Тернопільщині регіонал «ховається» від звільнення з посади у психоневрологічній лікарні

1318836949_5partiyaЗаступника голови Чортківської районної державної адміністрації регіонала Івана Степановича Стечишина досі не можуть звільнити. Чиновник перебуває на лікарняному.

Раптово захворів Іван Степанович після повалення режиму Януковича. Чортківчани підозрюють, що в такий спосіб він «ховається» від звільнення з посади у психоневрологічній лікарні.

У 2005 році Івана Стечишина, тоді ще нашоукраїнця, призначено заступником голови Чортківської районної державної адміністрації з гуманітарних питань. Вже наступного, 2006 року, він став депутатом райради від партії тодішнього президента Віктора Ющенка. Президентські вибори 2010 року в житті Івана Стечишина змінили тільки кольори прапорів. Він залишився працювати на посаді під час президентства Віктора Януковича. У 2010 році заступник голови РДА І.Стечишин навіть пробував свої сили на мажоритарному окрузі, балотуючись до Чортківсткої районної ради. Вже тоді він висувався від Партії Регіонів. Та виборці зуміли вирізнити пристосуванця з усіх кандидатів та не довірили йому бути депутатом.

Вже сьогодні, мабуть, Іван Стечишин знову готовий крутанути шапкою і високо підняти прапор нового президента Петра Порошенка. Він навіть точно готовий далі виконувати надзвичайно клопітку і складну роботу на посаді заступника голови РДА. Та поки що не вдається.

Як стало відомо «Інфопростору» від чортківчан, Івана Стечишина із нетерпінням чекають у центрі зайнятості, де готові урочисто надати йому статус безробітного. Тому усі свідомі українці щиро бажають пану Івану якнайшвидшого видужання та повернення додому.

Джерело: Інфопростір

Вам також може сподобатися