Житель Тернопільського району, у якого міліціонери вилучили майже 300 грамів тротилу, виявився причетним ще до крадіжки

trotilКрадіжки, пограбування – протиправні діяння, за які довелося нести покарання 28-рінчому жителю села Біла Тернопільського району. Та зробити висновки з цього молодик, мабуть, не хотів. Через що знову має проблеми із Законом.
Нещодавно співробітники Тернопільського міськвідділу міліції  зупинили його у парку «Топільче». Міліціонери виявили у нього пакетик з майже 300 грамами тротилу. Зі слів чоловіка, вибухову речовину він знайшов і мав намір використати для глушіння риби у річці. Допоки міліціонери документували один злочин, з’ясувалося, що лиходій причетний ще до крадіжки.
Підозрюваний декілька тижнів тому обікрав  33-річного тернополянина, з яким познайомився за чаркою в одному із барів.  Зловмисник скористався тим, що потерпілий, хильнувши зайвого, заснув і витягнув з його кишені мобільний телефон та 200 гривень. Чужі гроші витратив на власні потреби,а  телефон міліціонери у нього вилучили.
За фактами протиправних дій молодика відкрито кримінальне провадження. Йому інкримінують статтю 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та статтю 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. триває досудове розслідування.

Вам також може сподобатися