Конкурс “Перша леді” відбудеться у Тернополі під відкритим небом

AAOKNFV70QКонкурс “Перша леді” відбудеться у Тернополі під відкритим небом – на острівці “Чайка”, що у парку ім. Шевченка. Початок конкурсу – 29 червня о 20.00. Його проведуть з нагоди Дня молоді.

– У конкурсі візьмуть участь 11 учасниць віком 18-24 років, – розповідає президент Всеукраїнського конкурсу, співзасновник торгової марки “Перша леді” Володимир Заверуха. – Їх ми відібрали під час кастингів, пише видання “20 хвилин“.

Конкурсів краси на свіжому повітрі у Тернополі ще не проводили. Тож організатори сподіваються, що глядачам сподобається така ідея. На острівці буде велика сцена та стільці для глядачів.

– Ми вирішили провести конкурс у літньому форматі, – каже пан Заверуха. – Адже маємо чудові можливості завдяки Тернопільському Ставу та набережній, то чому б не використати їх?

Дівчата вийдуть на сцену під час чотирьох конкурсів. Спершу буде представлення. Потім красуні будуть одягнуті у коктейльні сукні, купальники та вечірні сукні. Зараз усі вони готуються до конкурсу.

До слова, конкурс краси “Перша леді” особливий тим, що кожна учасниця має бути не лише вродливою, але й розумною та соціально активною. Переможниця регіонального конкурсу має створити власний соціальний проект. Його вона представить у півфіналі та фіналі. Ці конкурси раніше проходили в Криму. Через нестабільну ситуацію на півострові їх проведуть в Херсонській або Одеській областях.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися