У тернопільського мандрівника пограбували квартиру

1170Золото та ноутбуки вкрали з квартири тернопільського мандрівника Олега Костіва. Поцупили улюблений ноутбук мандрівника Panasonic, який пройшов разом з Олегом Молдавію та Грузію.

Пограбування сталось вдень, у проміжку між 10 та 16 годинами, на вулиці Миру. Злодії професійно зламали замок, вийняли серцевину, не залишили в квартирі жодного відбитка. Олег Костів розуміє, що за таких умов міліції важко буде розшукати злодюг, тому виклав в себе на сторінці фотографії ноутбуків, сподівається, що техніка десь „засвітиться” і її зможуть впізнати.

– Вчора злодюги зламали замок вхідних дверей в квартирі і викрали 3 ноутбуки, серед яких мій улюблений Panasonic, який пройшов зі мною Молдавію, Грузію, і пережив багато випробовувань. Якщо десь засвітяться прохання повідомити, – каже Олег Костів.

Крім ноутбуків, вкрали золото: 5 золотих кілець, ланцюжок, сережки, біжутерію. Мандрівник пояснює ДОБІ, що квартира – орендована, тому, на щастя, грошей там не тримав.

Ніхто з сусідів не чув, як грабували квартиру, а сусідці, яка мешкає навпроти, просто замалювали вічко, аби та не бачила, що відбувається.

Олег просить тернополян пошрювати інформацію про викрадені ноутбуки і надіється, що хтось на них колись натрапить.

– Panasonic CF-52, захищений, рідкісний в Україні, замовляв в США; ASUS K52D – чорний глянцевий екран, DELL inspiron N5010 – з червоною верхньою кришкою, – описує Олег.

Окрім того, мандрівник просить знайомих на деякий час позичити ноутбук, якщо в когось є така можливість.

Джерело: Доба

Вам також може сподобатися