Ланівчанин обкрадав чужі автомобілі

1335363380Співробітники Ланівецького райвідділу міліції підозрюють 19-річного жителя райцентру у вчиненні крадіжок з автомобілів. Від зловмисника потерпіли ті автовласники, які залишили свої автівки на ніч без нагляду та ще й забули замкнути.
Як розповів слідчий Ланівецького райвідділу міліції Тарас Ширма, міліціонери  впіймали злодія під час однієї із крадіжок. У нього вилучили чужі речі, які він заховав неподалік від місця злочину.
Як з’ясувалося, підозрюваному 19 років, він з благополучної родини. Хлопець зізнався у злочинах, проте пояснити, навіщо так робив – не зміг. Каже, крадіжки  вчиняв напідпитку.  Вночі вештався вулицями райцентру і шукав незамкнені автомобілі. Найбільше збитків злодій завдав власнику автомобіля «Опель Вектра».  З салону  іномарки поцупив ноутбук, документи та двісті гривень. Крадене хлопець зберігав у себе вдома. Правоохоронці довели причетність молодика до вчинення трьох фактів незаконного заволодіння чужим майном.
Відносно ланівчанина відкрито кримінальне провадження. Його дії кваліфікують за статтею185 ККУ (крадіжка). Триває досудове розслідування.

Вам також може сподобатися