Відбулася зустріч керівництва тернопільської міліції з членами ветеранської організації

DSC_0012Сьогодні в обласному управлінні внутрішніх справ відбулася зустріч керівництва УМВС з воїнами-афганцями, учасниками бойових дій на території інших держав, ветеранами ОВС. Присутні обговорили події, які відбуваються в державі, а також акцентували  увагу на  вирішенні проблемних питань, з якими доводиться стикатися нашим правоохоронцям під час несення служби в Харківській та Донецькій областях.
Начальник УМВС України в області, полковник міліції Василь Облещук подякував ветеранській організації  за моральну підтримку та матеріальну допомогу.
– Хочу висловити слова вдячності усім вам за те, що небайдужі до наших проблем і допомагаєте нам у забезпеченні міліціонерів, які служать у непростих бойових умовах, – підкреслив Василь Облещук. – Завдяки спільним зусиллям  наші працівники мають усе необхідне для того, щоб виконувати  службові завдання.
Нещодавно члени ветеранської організації передали п’ять тисяч гривень на потреби  співробітників міліції, які  відряджені у зону АТО, а також допомогли у забезпеченні  продуктами харчування.
– Це не разова допомога, – сказав голова обласної спілки ветеранів ОВС Григорій Головатий. – Ми знову зібрали гроші та передамо їх зведеному загону, який невдовзі поїде на ротацію у район антитерористичної операції.
На виконання Указу Президента України, наказу МВС України «Про присвоєння військових та спеціальних звань учасникам бойових дій на території інших держав»,  за мужність, героїзм, виявлених під час виконання військового обов’язку кожному пенсіонеру – учаснику бойових дій присвоєно чергове спеціальне звання до полковника міліції включно.  Начальник УМВС Василь Облещук вручив погони всім присутнім учасникам зібрання.
Ветерани, які пройшли сурові випробування майже у тридцяти «гарячих» точках світу, вирішили поділитися власним бойовим досвідом з нинішніми міліціонерами. Вони розробити пам’ятку, де вміщено основний алгоритм дій працівників міліції у бойовій обстановці.

DSC_0021

DSC_0024

Вам також може сподобатися