На Дальньому пляжі кабінки для переодягання перетворили у туалет

1403254537_img_9289Відпочинкова територія “Дального пляжу” більш-менш прибрана від сміття. Чисто й біля самої води. Однак сміттєві баки – переповнені. А окремі кабінки для переодягання перетворили у туалет.

Наскільки придатний для нового відпочинкового сезону “Дальній пляж”, перевірив кореспондент 20minut.ua зранку 20 червня. Зазвичай у спекотну пору на пляжі завжди людно. Відпочивальників там сьогодні, звісно, не було – погода не дозволяє. Тож із “відвідувачів” – лише зграя бродячих собак.

Пісок помітно облагороджений до нового сезону. До речі, цьогоріч на ньому зробили габаритний рівчак. Від решти території він відгороджений шнуром. На ньому видніються попереджувальні роздруківки “Прохід заборонено” та “Обережно! Рухається зорб”. Власне, зорб — нова розвага для відпочивальників. Це — прозора куля, у якій за гроші людину спускають із гірки до водойми.

Досі функціонують на пляжі й саморобні альтанки для пікніка. Вартість користування столиком із 12.00 до 24.00 — 100 гривень. За мангал і дрова до нього доведеться викласти ще по 20 гривень за кожну послугу.

Біля пляжу мав би також працювати туалет. Утім, чимало відпочивальників його собі заміняють просто у кабінках для переодягання.

– Отак гадити – це свинство повне, – вважає тернополянка Ірина Рожчук. – Я не розумію тих, хто так робить. Є ж нормальний туалет! Так ні, все одно мусять нагадити… Але навіть попри таку неприємність, я часто відпочиваю на “Дальному”. Правда, роздягалкою не користуюсь. Так, просто приходимо з друзями позасмагати. Знаю, що офіційно купатися можна тільки тут. Та у воду не лізу. Не певна, що у ній варто купатися…

Співрозмовниця додає, що цьогоріч уже встигла відкрила для себе відпочинковий сезон на “Дальньому”. Правда, окрім туалетів-роздягалок, нарікає й на ціни альтанок для пікніків. Мовляв, “сервіс тут фактично відсутній, а ціна — чимала”.
Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися