Водій тернопільської маршрутки мало не покалічив бабусю

7002Тернополяни продовжують в соціальних мережах розказувати про хамовитість водіїв маршруток. На думку жителів міста, деяких водіїв потрібно не наказувати штрафами, а просто звільнити.

“Вчора стала свідком того, як водій 18 маршрутки почав нахабно хамити бабусям літнього віку, після чого одна з них постраждала.

Все почалося з зупинки Цукрового заводу, коли жінка зайшла з двома дітьми років 9 і 7 та заплатила за себе, після чого водій маршрутки почав кричати чому вона незаплатила за дітей.
Таке враження ,ніби ці діти вже самі мають заробляти, щоб заплати чи як?….Але це був не кінець…Коли біля цвинтаря зайшли бабусі літнього віку, вони попросили посвідчення, на те їм була обурлива відповідь , що вже є…Бабусі сказали, що заплатять, але підуть на задні двері, так як уся маршрутка була забита людьми. Ну вони так і зробили, усі чотири бабусі заплатили , ще тоді як розмовляли з водієм , та пішли на задні двері, але коли ми доїхали до рогатки, водій почав кричати, що одна з бабусь незаплатила.

Почалася велика сварка між тим що вона заплатила, і незаплатила. Насправді всі бабусі заплатили. Але після того та бабуся послала на ”хер” водія і вийшла. Та коли водій закривав швидко двері, навіть не дивившись у дзеркало, він якісь бабусі затиснув руку між дверима, і та жіночка літнього віку почала дуже сильно кричати від болі. На що у відповідь, він почав кричати ввже на неї, тай ця бабуся теж покинула маршрутку.

Вони вже зовсім охаміли, скільки можна знущатися над людими літнього віку? Тим більше чому діти мають платити за себе гроші? На мою думку таких водіїв треба звільнити”, – написала Катя Мехіна.

Джерело:  Від Тарнополя до Тернополя

Вам також може сподобатися