На Тернопільщині перенесли фестиваль “Купальська феєрія”

05_bigФестиваль “Купальська феєрія”, що кожного року проходить у селі Чагарі на Гусятинщині, цього року перенесуть на іншу дату. Про це повідомляють на сайті ОДА.

– Шановні краяни. У зв’язку з складною суспільно-політичною ситуацією , що склалася в нашій державі, відповідно до прийнятого рішення Президентом України П.Порошенком щодо непродовження режиму припинення вогню, керівництво Гусятинської районної державної адміністрації спільно з Коцюбинецькою сільською радою та земляком-меценатом Мацієвським М.Й. прийняли рішення щодо відміни 06 липня проведення Всеукраїнського фестивалю сільської молоді «Купальська феєрія». Дане свято буде проведено в інший час, про що додатково буде поінформовано населення, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що минулого року фестиваль відбувся вп’яте. Гостей свята розважали місцеві зірки, солісти Заслуженого академічного ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України Романа Літвінова та Аліни Башкіної, переможці телевізійного шоу «Україна має талант» гурту «Лісапетний батальйон», та переможець шоу «Х-фактор» Віктор Романченко.

Джерело: Доба

Вам також може сподобатися