На Тернопільщині під час побутової сварки жінка вбила чоловіка

2963987Нічого окрім біди від пиятики, та ще й сімейної, чекати не доводиться. Бо ж не раз правоохоронцям доводилося дошукуватися правди у справах, коли, будучи на підпитку, хтось із рідних хапався за ніж, чи інші небезпечні предмети, та калічив, а то й вбивав не чужу людину. Чергова трагедія через оковиту сталася днями на Кременеччині.
Про пацієнта із двома проникаючими колото-різаними пораненнями грудної клітки працівників Кременецького райвідділу міліції повідомили лікарі. Аби з’ясувати причини цих, вочевидь не побутових травм, до медичного закладу негайно виїхали оперативники.
Опитати потерпілого міліціонери так і не змогли. Через декілька годин після госпіталізації 30-річний чоловік помер. Однак вдалося з’ясувати, що медиків на місце події викликала власниця будинку. Далі стали відомі й інші обставини, що призвели до загибелі кременчанина.
Як розповів заступник начальника УМВС України в  Тернопільській області  Василь Левицький, фатальні травми у розпалі сімейного скандалу, які до слова не були рідкістю в сім’ї, чоловікові нанесла дружина. У якийсь момент, коли їй здалося, що словесних аргументів не достатньо, жінка схопилася за ніж і двічі встромила його благовірному в груди.
Що в будинку діється щось не ладне, почула родичка, в якої подружжя проживало. Жінка кинулася до кухні, звідки лунали крики, однак завадити біді не встигла. До слова, саме вона викликала медиків.
Що стало причиною сваркою між подружжям – слідчі встановлюють . Однак красномовним є той факт, що обоє того вечора були напідпитку. А результат сімейного скандалу – три скалічені життя: чоловіка, який передчасно покинув цей світ, жінки, якій доведеться відбувати покарання за скоєне, та їх семирічного сина, який залишився сиротою.
Розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині). Даний злочин карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років Підозрювана, у порядку статті 208 КПК, затримана.

Вам також може сподобатися