Всього три одиниці техніки з компідприємств Тернополя направлені на потреби армії

43_main2 липня під час засідання колегії Тернопільської ОДА заступник міського голови Іван Хімейчук заявив, що для потреб армії з комунальних підприємств Тернополя забирається техніка. Відповідно, її відсутність може негативно вплинути на нормальне функціонування комунальної господарки міста та підготовку Тернополя до осінньо-зимового періоду.

Іван Хімейчук попросив допомоги в цьому питання тернопільського губернатора Олега Сиротюка.

Натомість в. о. військового комісара в Тернопільській області Володимир Катинський у коментарі «Номер один» нічого крамольного не бачить у тому, що під час проведення мобілізації йде вилучення техніки національної економіки для потрібен Збройних сил України.

За інформацією воєнкома на потреби армії з Тернополя вилучено чотири одиниці техніки (три з комунальних підприємств) – два екскаватори (КП «Тернопільводоканал» та КП «Тернопільміськтеплокомуненерго»), КАМАЗ (КП «Тернопільводоканал»)  та санмашин з психоневрологічної лікарні.

– Чотири одиниці техніки на велике місто. Не вже це так багато? У мене райони області надали по 6-12 одиниць техніки, – заявив Володимир Катинський.

Зазначимо, що техніку Збройні сили мають через певний період часу повернути тим підприємствам і установам, звідкіля вона була вилучена.
Джерело: Номер один

Вам також може сподобатися