Неодноразово судимий тернополянин поцупив дві жіночі сумочки

4070.gifКоли люди відпочивають, злодії працюють. Одного такого крадія взяли «на гарячому» співробітники патрульно-постової служби Тернопільського міськвідділу міліції. 30-річний тернополянин поцупив дві жіночі сумочки. Подія мала місце у неділю, 6 липня, під час святкування Івана Купала на дальньому пляжі.

Проблеми із Законом у чоловіка не вперше. У квітні цього року молодик звільнився із в’язниці, де провів понад чотири роки за грабунок.

Того дня тернополянин був напідпитку. Пригод на свою голову пішов шукати на дальній пляж. У кишенях було порожньо, тож вирішив розжитися за чужий кошт. Запримітив дві жіночих сумочки, які були без нагляду. Скориставшись моментом, непомітно потягнув чужі речі. Та далеко втекти з ними не вдалося – на його шляху стали співробітники патрульно-постової служби Тернопільського міськвідділу міліції. Крадені речі міліціонери вилучили.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 ККУ (крадіжка, вчинена повторно). Правоохоронці перевіряють його на причетність до скоєння інших протиправних діянь. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

Вам також може сподобатися