Василь Облещук представив нового керівника Борщівського райвідділу міліції

Згідно наказу УМВС України в Тернопільській області тимчасово виконуючим обов’язки начальника Борщівського райвідділу внутрішніх справ призначений підполковник міліції Володимир Горб’як.
Начальник обласного управління внутрішніх справ, полковник міліції Василь Облещук представив особовому складу райвідділу нового керівника.
Володимир Михайлович Горб’як народився 13 вересня 1974 року. Закінчив Львівський інститут внутрішніх справ. В органах внутрішніх справ – з 1997 року. Тривалий час працював в інспекції штабу обласного управління внутрішніх справ – пройшов шлях від інспектора до заступника начальника штабу УМВС – начальника оперативно інспекторського відділу.
– Це людина, яка знає оперативну роботу, принциповий керівник, хороший аналітик, – відзначив Василь Облещук, представляючи новопризначеного начальника райвідділу. – Я вважаю, що він впорається з покладеними на нього обов’язками.
На представленні також були присутні голова райдержадміністрації Ярослав Галяс, міський голова Іван Башняк, голова районного суду Павло Чир, прокурор району Михайло Носовський, представники громадських районних організацій та голова Громадської ради при УМВС Юрій Моргун.
Присутні привітали нового очільника райвідділу та побажали успіхів на посаді.
– Бажаю вам повернути довіру громади до міліції, – зазначив голова районної державної адміністрації. – Ми зі своєї сторони будемо допомагати вам у цьому. Пам’ятайте: ви давали присягу на вірність Україні та її народу і повинні дотримуватися її у своїй роботі.
Володимир Горб’як подякував керівництву обласної міліції, громадськості району за підтримку та довіру.
– Докладатиму максимум зусиль, щоб відновити довіру до райвідділу, – сказав насамкінець Володимир Михайлович.

DSC_0291

DSC_0289

Вам також може сподобатися