Як тернополянка проходила обстеження у поліклініці

medСьогодні  взагалі не можна хворіти. Тебе болить голова, а тебе відправлять на УЗД, болить живіт – запропонують рентген зробити. Так і в моєму випадку кілька днів “мучусь” від болю в животі, а точніше в області сонячного сплетіння, одразу собі поставила діагноз “Гастрит”, адже харчуюсь я не по-правилах, коли снідаю, коли ні. Обід також коли є, а коли зразу вечеря, і та в «сухомятку».

Але мої болі не подобалися рідним і вони наполягли на обстеженні. Прийшовши в поліклініку, я взяла направлення до свого дільничого лікаря, вистояла в черзі,  розповіла про свій “гастрит”. Тоді мені повідомили, що моєї медичної картки немає і мені потрібно купити звичайний зошит, адже в них в наявності також немає нових медкарток, щоб завести. А далі понеслося….

Звісно, ніхто мене не оглядав як зазвичай це буває, та одразу призначили: Ендоскопічна діагностика з біопсією, клінічний аналіз крові, біохімічний аналіз крові, клінічний аналіз сечі та калу, ультразвукове дослідження, рентген та в кінці гінеколога.

Все це б нічого, адже корисно зробити комплексну перевірку організму. Проте всі аналізи платні, тай усі засоби медичної гігієни (бинти, рукавички, шприци, спирт та інші медикаменти) потрібно купити самій.

Тому, вийшовши із поліклініки, я відчула себе здоровішою і вирішила, що долікую себе традиційними методами, які використовувала раніше. Ось така в нас медицина, щоб лише обстежитись потрібно чимала вартість, а що казати про відвідини аптеки після.

Надія.

Джерело: Львів Тернопіль щоДенно

Вам також може сподобатися