Чоловік спустив собаку на темношкірого студента

10283536m10 липня в Тернополі на вулиці Івана Франка чоловік спустив пса на темношкірого студента. Жителі даної вулиці заступилися за іноземця. Сьогодні обурені тернополяни зателефонували в редакцію «0352.ua», вони засуджують поведінку господаря собаки.

Галина Федорчак, яка проживає на вулиці 15 квітня № 25, розповіла журналістам “0352.ua” дану історію.

“Вчора по вулиці І. Франка біля кінотеатру йшли темношкірі хлопці і дівчата. Власник приміщення, де знаходиться один з харчувальних закладів (власник здає приміщення в оренду) вийшов з бійцівським псом і спустив собаку на одного з студентів. Хлопець кричав. Мій чоловік вийшов заступати за цю дитину”, – каже жінка і додає: “я знаю, що віруючі темношкірі студенти знімають в кінотеатрі зал, де ходять молитися. Щоправда, не знаю, вчора ходили дивитися фільм чи на молитву”.

Чоловік пані Галини – Микола Іванович розповідає: “Я вийшов на крик. Хлопцю, на якого спустили пса, близько 20 років. Він з переляку почав тікати. Коли я вийшов на вулицю власник собаки вже сховав пса. Але я раніше бачив його з тою собакою – це великий бійцівський пес. Хлопчина, який працює в кінопалаці бачив інцидент і сказав, що студент йшов по вулиці, той чоловік на нього травив. Коли приїхала міліція, працівник кінотеатру написав заяву”.

Як повідомили «0352.ua» у прес-службі УМВС в Тернопільській області, коли приїхали правоохоронці ані господаря собаки, ані потерпілого не було на місці інциденту. Був свідок, який дав свідчення. Працівники міліції по описах свідка встановили господаря собаки. Допитати сторін інциденту поки що не відалося через їхню відсутність. Надалі слідчі проведуть допит обох сторін. Правоохоронці встановитимуть також чи було спричинено потерпілому тілесні ушкодження. Якщо у потерпілого були ушкодження, він повинен звернутися в лікарню. У разі, якщо потерпілий вже звернувся в лікарню, інформація автоматично надійде з медзакладів до УМВС.

Джерело: 0352

Вам також може сподобатися