Концерт та футбольний матч – подарунок дітям, які відпочивають у таборі “Лісова казка”, від тернопільських правоохоронців (ФОТО)

PM656image003Літні канікули у самому розпалі. Це пора розваг, відпочинку та веселого настрою. Щоб канікули були не тільки безпечними, а й цікавими, дбають співробітники органів внутрішніх справ Тернопільщини.

Як розповів начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей обласного управління внутрішніх справ Петро Тихович, на території області функціонує одинадцять літніх оздоровчих таборів. У всіх них охорону громадського порядку забезпечують працівники міліції.

Зустріч із дітьми, які проводять свої літні канікули у оздоровчому таборі «Лісова казка», що у селі Борщівка Лановецького району, організували співробітники обласної міліції спільно з працівниками місцевого райвідділу. Міліціонери  підготували для підлітків цікаві концертні номери та змагалися з ними на футбольному полі.

За словами директора оздоровчого табору Степана Дмітрашука, діти з нетерпінням чекали зустрічі з гостями в погонах.

– На даний час у нашому таборі відпочиває та оздоровлюється 121 дитина з різних куточків Тернопільщини, – каже Степан Анатолійович. – Коли хлопчики та дівчатка почули, що до них у гості приїдуть міліціонери, то дуже зраділи.

Співробітники органів внутрішніх справ підготували для дітлахів концертну програму. Дорослі і підлітки разом співали, веселилися, забавлялися у різноманітних іграх та танцях. Кожна дитина мала змогу продемонструвати свій талант.

Багато емоцій викликав футбольний матч, під час якого міліціонери змагалися з командою дітей. І немає значення, хто саме здобув перемогу у спортивному двобої, головне, що у цей день на обличчях підлітків було так багато щастя та радості.

До дітей міліціонери завітали не з порожніми руками. Найактивнішим учасникам конкурсів, спортивних змагань, вболівальникам подарували м’які іграшки, зошити, книжечки про Правила дорожнього руху та спортивне приладдя.

Не забули правоохоронці нагадати дітям про правила безпечної поведінки під час відпочинку, застерегти від різноманітних небезпечних ситуацій.

– Ми веселилися, співали, гралися, – розповідає 11-річна Христинка, яка відпочиває у таборі. – Мені дуже сподобалося, як я провела цей день. Хотілося б, щоб міліціонери частіше приїжджали до нас.

Схожі зустрічі у рамках профілактичної операції «Літо-2014» міліціонери проводитимуть й надалі в усіх оздоровчих дитячих таборах Тернопілля.

Вам також може сподобатися