До Тернополя бусами приїхали підозрілі чоловіки

383547899Сьогодні до Тернополя на проспекті Злуки № 1 місцеві жителі помітили два жовті маленькі буси. В них знаходилися чоловіки високого росту, крупної статури.

За словами читачів «0352.ua», невідомі чоловіки одягнуті у цивільному купували продукти в місцевих магазинах, що знаходяться на початку даного проспекту. Певний час вони стояли біля аптеки, щось говорили між собою і розійшлися.

Жителі припускають, що це чоловіки зі Сходу. З магазинів вони вийшли з повними кульками продуктів, що говорить про те, що гроші в них є. До речі, було видно що купили багато фруктів. А це для пересічних тернополян, на жаль, розкіш. Прості тернополяни не можуть собі дозволити купувати кілограмами дорогі фрукти. Поки приїжджі чоловіки розмовляли між собою, перехожі почули, що чоловіки спілкувалися російською і ламаною українською мовою. Місцеві жителі припускають, що вони поселилися десь на проспекті Злуки, бо стояли біля гуртожитків, що за адресою Злуки № 1. Вони стояли певний час, обговорювали щось і розійшлися. Буси, якими їх привезли, поїхали.

Читачі «0352.ua» повідомляють, що під час приїзду та перебування на вулиці ці чоловіки нічого поганого не вчинили, але людей насторожує організований приїзд понад десятка російськомовних чоловіків. Люди також не виключають, що це могли бути переселенці.

Джерело: 0352

Вам також може сподобатися