Комунальні служби знищили всі асфальтні доріжки на вул. Чалдаєва

17При цьому їх вже декілька років не можуть відремонтувати.

Про це розповів тернополянин Олексій.

«Проживаю на вулиці Чалдаєва. Впродовж останніх 10-ти років Теплокомуненерго та Водоканал, систематично ведучи розкопки навколо будинків Чалдаєва, 3, Чалдаєва, 5, Чалдаєва, 9 та Чалдаєва, 7 знищили всі асфальтні доріжки між вище згаданими будинками.

У дощову погоду дійти до школи №11 чи будь-якої із зупинок, а також у магазин — просто неможливо. Жек №6 за адресою вул. Чалдаєва, 1 ніяких мір в цьому питанні не приймає», — каже Олексій.

З цією проблемою тернополянин звернувся в міську раду, де надали наступну відповідь: «Розкопка на прибудинковій території житлових будинків за адресами вул. Чалдаєва,7 та вул. Чалдаєва,9, яка була проведена КП «Тернопільводоканал» на сьогоднішній день ліквідована.

Одночасно інформуємо, що управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології надіслано лист начальнику  КП «Тернопільміськтеплокомуненерго», щодо проведення ремонтних робіт по ліквідації наслідків розкопки на території житлового будинку за адресою вул. Чалдаєва,11. Додатково інформуємо, що розкопки на прибудинковій території житлових будинків за адресами вул. Чалдаєва,3,5,1 — відсутні».

Джерело: Інфопростір

Вам також може сподобатися