У провулку Галицькому заборонений двосторонній рух

thumb_16123_news_mПопри те, що водіям заборонили об’їжджати розриту Збаразьку із сторони “Центру” через провулок Галицький, деякі сміливці зневажають правилами. Тернополяни скаржаться, а начальник сектору профілактичної роботи УДАІ в області просить водіїв не створювати аварійних ситуацій.

Відколи це у провулку Галицький двосторонній рух? – говорить тернополянин Василь. – Їхав сьогодні зранку на роботу в маршрутці і здивувався, коли ми з’їхали у цей провулок, а із вулиці Галицької назустріч у провулок їхали інші авто. Там ж немає місця для двостороннього руху. Цілком реально могла статись аварія. І працівників ДАІ я не побачив там.

Начальник управління транспорту і зв’язку Ігор Мединський заперечив, що у провулку Галицькому зробили двосторонній рух. За його словами це неможливо і небезпечно.

– Зі сторони “Центру” маршрутки тепер із вулиці Галицької їздять через Енергетичну, а інший транспорт об’їжджає іншим маршрутом, – говорить Ігор Мединський. – Ніякого двостороннього руху у провулку бути не може.

На повороті у провулок із вулиці Галицької висить знак заборони проїзду і щоденно чергують працівники ДАІ. Проте деякі водії просто не звертають на це уваги.

– Ми вже стільки раз публікували інформацію про те, що водії повинні об’їжджати вулицю Збаразьку іншою дорогою, а не провулком, – говорить начальник сектору профілактичної роботи УДАІ в області Василь Барановський. – Те, що спочатку і справді там був двосторонній рух, це було тимчасово! Очевидно деякі водії вирішили, що вони найрозумніші.

Стосовно того, що на місці не було працівників ДАІ, то їх могли викликати, пояснює Василь Барановський. Але там щоденно є чергові, які контролюють рух.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися