Водії тернопільських маршруток скаржаться на затори через стихійні ринки

marsrutka_136376710413_140569162317Вирішення проблем людей, надання консультацій по питаннях діяльності ДАІ, налагодження партнерських стосунків з населенням, саме такою була зустріч заступника начальника ДДАІ МВС України полковника міліції Єршова Олександра Олександровича, яка пройшла 17 липня цього року в приміщенні Збаразького райвідділу міліції.

Проблеми з якими люди прийшли на зустріч були досить різноманітними.

Для прикладу, Богдан Масляний, директор Заразького СТК ТОВ „ Сприяння оборони України ” вніс пропозицію щодо спрощення процедуру отримання бланків свідоцтва про закінчення навчання курсів з підготовки водіїв.

Директор «Збаразького АТП 16140» Ігор Волошин висловив пропозиції по внесенні змін до схем маршруту руху маршрутних транспортних засобів по вулиці Січових Стрільців в Збаражі під час проведення щотижневих ярмарків поблизу міського ринку, коли там перебуває значне скупчення автотранспорту та людей. Також, Ігор Волошин попросив вжити дієвих заходів до нелегальних перевізників, які не маючи відповідних ліцензій, здійснюють зупинки по вулиці 15 Квітня Тернополя та здійснюють несанкціоновані перевезення пасажирів. Розгляд даних питань було доручено начальнику УДАІ УМВС України в Тернопільській області Андрію Матрифайлу, який був присутній на зустрічі.

Вирішити ще одну болючої проблему для Тернополя попросив Володимир Кошак, водій автобуса в «Збаразького АТП 16140», який кожен день перевозить до приміського автовокзалу через вулицю Шептицького пасажирів, де через торгівлю на проїжджій частині утворюються затори і виникає значна небезпека безпечного руху маршрутних транспортних засобів.

Також, Олександр Єршов надав вичерпні роз’яснення щодо проведення оперативно-профілактичних заходів під умовними назвами „Діти”, „Автобус”, „Літо”, які цікавили Володимира.

Свої пропозиції щодо збільшення особового складу районних відділень ДАІ, покращення їх матеріально-технічне забезпечення, вжиття заходів щодо запобігання корупційних діянь серед працівників міліції надав пенсіонер органів внутрішніх справ Олег Ірик. Дещо схожими були пропозиції члена громадського об’єднання „Збаразька народна дружина” 38-а сотня Олександра Сарічева, який висловив побажання збільшення штатної чисельності працівників Державтоінспекції в районах, а також вирішення на Державному рівні питання про направлення частини коштів, які сплачують водії за порушення Правил дорожнього руху, до місцевих бюджетів

Живе спілкування з людьми, це ще один крок до створення позитивного іміджу працівників ОВС, і кожне з розглянутих питань сприятиме зміцненню довіри населення до міліції.

Джерело: 0352

Вам також може сподобатися