Одразу в двох заступників Тернопільської РДА – дивні «хвороби»

i1f26fabПісля повалення режиму Януковича на Тернопільщині розвелося багато чиновників високого рівня, які під виглядом хворих не бажають залишати насиджені місця. Про хвороби заступника губернатора Юрія Желіховського та заступника голови Чортківської РДА з гуманітарних питань Івана Стечишина журналісти «Номер один» уже повідомляли своїх читачів. Такі ж «герої» знайшлися і в Тернопільському районі.

Заступники голови Тернопільської РДА Анатолій Жейнов та Неля Саржевська, знаючи про можливе припинення їх повноважень на займаних посадах у зв’язку із зміною голови адміністрації, умисно не з’являються на своїх робочих місцях та, користуючись своїм службовим становищем, оформляють лікарняні листи.

Дані особи, знаючи про неможливість постійного перебування на лікарняному, протягом короткотривалого періоду (до 10 днів) закривають його, виходять на один день на роботу без повідомлення про це голови адміністрації та знову йдуть на лікарняний. У діях даних осіб та лікарів ДЗ «Відділкова клінічна лікарня ст. Тернопіль ДТГО «Львівська залізниця» і Ступківської лікарської амбулаторії, які видавали дані лікарняні листи, можна побачити ознаки зловживань. Оскільки не зрозуміло, як дві особи після лікування та повного одужання, що підтверджується лікарняним листом (там вказано, що вони можуть приступити до роботи), вийшовши один день на роботу, знову захворіли. Причому такі дії аналогічні тільки у цих двох посадових осіб РДА і вони відбуваються одночасно.

Голова Тернопільської РДА Андрій Строєвус звернувся до начальника райвідділу міліції та районного прокурора, щоб ті провели перевірку листів непрацездатності цих чиновників адміністрації.

Джерело: Номер один

Вам також може сподобатися