У Тернополі викрали ексклюзивний велосипед

liza0000120 липня Ліза Шапошнік повідомила “Погляду”, що у неї викрали велосипед. Нагадаємо, ексклюзивний транпортний засіб зібрав дівчині тернополянин Віктор.

Велосипед відрізняється від інших тим, що має видозмінене кермо – спеціально для анатомічних особливостей Лізи.

Велосипед викрали прямісінько під вікнами будинку на вул.С.Качали. Злодії пошкодили спеціальний замок.

Ліза Шапошнік планує написати заяву про злочин до МВС. Проте допомогти у пошуках може кожен. Якщо ви побачите велосипед срібно-синього кольору, з надписом на рамі RIXE, зі специфічним кермом – такий як на фото нижче, телефонуйте в редакцію “Погляду” 097-9-643-843.

“Погляд” у свою чергу звертається до совісті злодіїв. Ліза – дівчина, яка усю зиму провела на Майдані в Києві. Яка стала тією краплею, з яких складався океан, що накрив собою тоталітарний режим Януковича. Ліза на власні очі бачила кожного з тих, хто поклав сво житя на Грушевського. Вона – інвалід з дитинства, не побоялася піти проти проросійських поглядів родини і покинути домівку заради боротьби за кращу долю України.

Розуміємо, що злодії не підозрювали, на скільки потрібний цей ексклюзивний транспортний засіб активістці Майдану. Тому взиваємо до їхньої свідомості – поверніть вкрадене!

Джерело: Погляд

Вам також може сподобатися