Гостя виявилася злодійкою

2952012Запросивши у гості знайому, житель Шумського району, мабуть, не один раз пошкодував про це, адже гостя виявилася ласою до чужого майна і поцупила речі у його сина.
Як розповів начальник Шумського райвідділу міліції Анатолій Ігнатюк, заява про крадіжку із помешкання надійшла від 27-річного жителя одного із сіл району. Хлопець розповів, що з його будинку невідомий викрав фотоапарат, золотий ланцюжок та 50 американських доларів. За словами потерпілого, він на декілька днів від’їжджав з дому, а коли повернувся, то виявив пропажу.
Міліціонери почали встановлювати обставини злочину. З’ясувалося, у день крадіжки вдома був батько потерпілого. На гостину до себе запросив 30-річну місцеву жительку. Обох об’єднала чарка. В якийсь момент оковита зморила господаря і він заснув. Цим скористалася жінка і, проникнувши в одну з кімнат, поцупила звідти фотоапарат, золотий ланцюжок та 50 американських доларів. Як пізніше стало відомо, це були речі сина господаря будинку.
Міліціонери розшукали жінку, яка приходила до помешкання потерпілого. Вона зізналася у крадіжці. Виявилося, проблеми із Законом у неї не вперше – була раніше судима за майнові злочини. Міліціонери вилучили у неї чужий фотоапарат і золотий ланцюжок, а гроші вона вже встигла витратити на власні потреби.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 ККУ (крадіжка). Проводиться досудове розслідування.

Вам також може сподобатися