15 співробітників ДАІ з Тернопільщини відправили в зону АТО

dai_ATO_01На даний час у зоні проведення антитерористичної операції перебувають вісімдесят співробітників міліції та військовослужбовців Національної гвардії України з Тернопілля. Вже завтра ряди захисників України поповнять ще п’ятнадцять співробітників Державтоінспекції Тернопільщини. 23 липня на п’ятьох службових автомобілях вони вирушили боронити територіальну цілісність України.

Перед відправленням у зону АТО тернопільських правоохоронців благословили священнослужителі. На плацу перед обласною державтоіспекцією зібралися близькі та рідні військових, представники влади та громадськості.

Заступник міського голови Володимир Камінський побажав правоохоронцям швидкого повернення до дому, Божого благословення та перемоги.

«Тернопільська міська рада всебічно допомагає бійцям, які воюють на Сході України. Сьогодні ми забезпечили правоохоронців паливно-мастильними матеріалами та медикаментами», – зауважив Володимир Камінський.

Начальник управління ДАІ в Тернопільській області Андрій Матрифайло подякував усім меценатам, благодійникам та владі за допомогу та дав останні настанови своїм підлеглим: «Очікую від вас добросовісного несення служби у цей нелегкий для країни час. Бажаю вам якнайшвидшого повернення живими та здоровими на Тернопільську землю».

dai_ATO_02

Вам також може сподобатися