Наприкінці вересня до Тернополя приїдуть чеські тролейбуси

trol_230614_140613347230За словами директора тролейбусного депо Андрія Мастюха, на початку липня у «Віснику державних закупівель» було оприлюднене оголошення по проведенню тендерних закупівель восьми тролейбусів для міста Тернополя.

– По закону маємо витримати певні часові рамки. Відповідно, реально тролейбуси потраплять до нашого міста наприкінці вересня, – зазначає Андрій Павлович.

Зауважимо, що раніше рішенням міської ради були виділено кошти на придбання чотирьох тролейбусів. Натомість на останній сесії міськради, яка відбулася 17 липня, додатково КП «ТЕТ» було виділено ще 1 млн. 60 тис. грн. Ці кошти, як зазначив Андрій Мастюх, будуть витрачені на розмитнення і доставку другої партії і загального числа усіх тролейбусів. Натомість за самі тролейбуси за умовами тендеру, кошти надійдуть в першому кварталі 2015 року.

– Чеські тролейбуси – це чудова альтернатива для міста, – каже мер Тернополя Сергій Надал, – адже новий тролейбус коштує близько 2 млн. грн., а за ці кошти можна купити кілька тих, що були у користуванні. При цьому останні не поступаються ані якістю, ані зручністю.

Джерело: 0352

Вам також може сподобатися