Випадковий свідок допоміг зборівським міліціонерам взяти злодія «на гарячому»

22031026Хтось заробляє на прожиття важкою працею, а хтось шукає легких способів заробітку. Саме до останніх належить 24-річний уродженець Гусятинщини.
Через свою любов до чужого майна чоловік вже одного разу потрапив на лаву підсудних. Та Феміда була поблажлива до молодого чоловіка – за скоєні крадіжки його було засуджено до умовного покарання.
Здавалося б, після цього молодик вирішив розпочати все з чистого аркуша. Влаштував особисте життя – познайомився з жителькою Зборова та переїхав до неї жити. Аби забезпечити нову сім’ю, почав працювати на будовах. Та чи недостатньо заробляв, чи то старі звички далися взнаки, невдовзі знову вчинив протиправне.
За наживою вночі поліз до підвалу однієї із багатоповерхівок райцентру. Досередини проник, розбивши невеличке вікно. Звідти виніс різні інструменти та декілька пляшок горілки.  Та пішки йти не захотів, вирішив поїхати на чужих «Жигулях», які стояли в дворі багатоповерхівки. Довго вовтузився, та все ж відчинив машину. Тільки завести двигуна ніяк не вдавалося. Один із жителів багатоповерхівки помітив зловмисника і зателефонував до міліції. Правоохоронці відреагували на повідомлення оперативно – злодія взяли «на гарячому».
Тепер за вчинене 24-річному чоловікові доведеться понести покарання. Йому інкримінують дві статті Кримінального кодексу України: замах на крадіжку (ч.1ст.15 ч.3 ст.185 ККУ)  та замах на незаконне заволодіння транспортним засобом (ч.2 ст. 15 ч.1 ст. 289 ККУ). Триває досудове розслідування.

Вам також може сподобатися