Хто очолить Теребовлянський райвідділ міліції?

192619Управління кадрового забезпечення УМВС України в Тернопільській області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника Теребовлянського райвідділу внутрішніх справ.

Кандидати на посаду:

пiдполковник мiлiцiї Волощук Вiктор Iванович
Народився 30  тpавня  1978 року в Тернополі.  У 2000 році закінчив Львiвський iнститут внутрiшнiх справ, за фахом юрист. В органах внутрішніх справ з 1996 року. Службу в міліції розпочав з відділення державної служби боротьби з економічною злочинністю. Працював оперуповноваженим відділу внутрішньої безпеки, підрозділу  управління боротьби з організованою злочинністю в області. З серпня 2012 року – заступник начальника районного вiддiлу-начальник мiлiцiї гpомадської безпеки Теребовлянського районного вiддiлу УМВС України в Тернопiльськiй областi.

пiдполковник мiлiцiї Яворський Степан Антонович
Народився 9  сiчня  1972 року в Теребовлі. Закінчив Тернопільського державний педагогічний інститут та Київський нацiональний унiверситет внутрiшнiх справ. В ОВС з 1996 року.  Працював оперуповноваженим відділення карного розшуку, державної служби боротьби з економічною злочинністю Теребовлянського райвідділу міліції. З 2005 по 2011 роки очолював Теребовлянський райвідділ міліції. Згодом працював в обласному управлінні карного розшуку. З березня 2014 року заступник начальника районного вiддiлу-начальник кpимiнальної мiлiцiї Теребовлянського районного вiддiлу УМВС України в Тернопiльськiй областi

Вам також може сподобатися