Термінова допомога потрібна трирічній Христинці

0bcДва з половиною роки тому у дівчинки виявили невиліковну хворобу – первинну легеневу гіпертензію. За цей час батьки витратили усі свої запаси. Щоб виходити Христинку, щомісяця потрібно десять тисяч гривень, сума для рідних не підйомна. Тож батьки просять про допомогу Вас.
Маленька Христинка повільно, але весело крокує центром міста. На перший погляд дівчинка абсолютно здорова. Та коли малечі було півроку, у неї виявили первинну легеневу гіпертензію. Христинка не може повноцінно дихати.
СВІТЛАНА МАКАРЧУК, мати хворої
«Нам поставили діагноз первинна легенева гіпертензія. Це є невиліковна хвороба, але нам призначили лікування, підтримуючи лікування. І воно є дуже дорогим. І на даний час ми потребуємо допомоги на ліки. Оскільки, нам на місяць лікування обходиться в десять тисяч гривень, але це тільки на самі ліки».
За свої три роки дівчинка дуже рідко буває на вулиці, реагує на будь-які погодні зміни, не може бігати. Про те, щоб Христинка ходила разом з іншими дітками у садочок, мама навіть не надіється. Молиться, аби хоч у школі могла навчатись. Та лікарі кажуть протилежне.
СВІТЛАНА МАКАРЧУК, мати хворої
«Їй погано, коли дуже жарко. Вона тоді на сонці не може перебувати, в неї тоді задишка. Їй погано, коли вітер на вулиці, коли зміна погоди, коли дощ падає. Вона говорить, що її головка болить і показує, що її отут в грудях болить».
Жоден Христинчин день не починається без ліків. Щомісяця, аби їхня дитина могла спокійно дихати, батьки витрачають десять тисяч гривень. Для рідних це надто велика сума. До того ж, дівчинці поставили ще один діагноз – частковий параліч правої сторони. Зараз на екранах Ви бачите рахунок, на який можна переказати кошти, аби врятувати життя Христинки. Батьки надіються, що із Вашою допомогою їхня дитина кожного дня зможе вільно дихати.
Реквізити: Львівський Міський Благодійний Фонд «Сестри Даліли». Банк ПАТ «ПриватБанк» у м. Львів ЄДРПОУ39155436, МФО325321, р/р 26000053825185

Джерело: ІНТБ

Вам також може сподобатися