“Фонд Добрих Людей” почав збір канцелярії для дітей-сиріт

shkolnye-prinadlezhnosti(1)Поділись шкільним приладдям. “Фонд Добрих Людей” почав збір канцелярії для дітей-сиріт, вихованців дитячих будинків та дітей з малозабезпечених сімей. Приносити просять як нові, так і вживані речі в хорошому стані. Організатори акції сподіваються, що з допомогою добрих людей зможуть забезпечити необхідним усіх школярів.

“Фонд Добрих Людей” не може обмежуватись організацією, її членами та добровольцями-волонтерами. В його лавах – кожен, хто хоч якось допомагає іншим і ділиться з тими, хто потребує. За допомогою небайдужих людей збір речей для малозабезпечених сімей, дітей-сиріт та дітей з дитячих будинків триває цілорічно. Комусь допомагають речами, комусь – грошима на лікування.

– Про наш фонд знають, оскільки ми вже допомогли 22 дітям, які звернулись до нас, на суму 180 тисяч грн, якщо не помиляюсь… В нас волонтери збирають гроші на вулицях для дітей, яким потрібна допомога, а також ми працюємо з підприємцями, – розповідає керівник Тернопільського відділення “Фонду добрих людей” Павло Бойко.

Зараз речей вдосталь, проте початок шкільного сезону, до якого залишилось трохи більше місяця, ставить нові потреби. Тому тернополян просять долучитись до збору канцелярії для тих, хто не має змоги її купити.

– Ми будемо дивитись по надходженню. Перш за все це будуть діти з дитячих будинків, повні сироти, а далі вже і малозабезпечені сім’ї, – говорить Павло Бойко.

Приносити просять як нові, так і вживані речі в хорошому стані. Кожна з них, запевняють організатори акції, обов’язково знайде свого власника. Збірають допомогу за адресою бульвар Шевченка, 23, 3 поверх, кабінет 77. Додаткову інформацію можна отримати за номером телефона 097 18 33 871.

Джерело: ТВ-4

Вам також може сподобатися