Головний “свободівець” Тернопільщини вирушив добровольцем на Схід

stayura_995725 липня голова Тернопільської обласної організації ВО “Свобода” Володимир Стаюра вирушив добровольцем у батальйон особливого призначення “Січ” для боротьби із бандитськими та терористичними угрупуваннями на сході України.

На даний момент в зоні Антитерористичної операції знаходиться багато членів ВО “Свобода”. Володимир Стаюра прийняв рішення допомогти захистити схід держави від окупантів. Військовослужбовцям потрібна підтримка, щоб разом вигнати зовнішнього ворога за терени нашої держави.

“Ті, хто стоїть у перших рядах, хто веде активну боротьбу, повинні мати нашу підтримку, повинні знати, що за ними стоїть цілий народ. Ми беремо приклад з наших попередників, самі боремося і дітей своїх навчаємо боронити нашу землю. Не втрачати пильності, не розслаблятися і не впадати у відчай зараз вкрай важливо. Ніхто за нас не зробить нашу державу сильною, її розвиток та процвітання залежить від кожного українця. Ми переможемо, бо з нами Бог і з нами Україна!” – зазначив голова Тернопільської обласної організації ВО “Свобода”

Активіст Революції Володимир Стаюра стояв на передовій 18-19 лютого в Києві. У найважчий час Незалежної України він пліч-о-пліч з народом воював за свободу, честь, волю та гідність нашої Батьківщини.

Керівник Штабу національного спротиву свободівець Володимир Стаюра допомагав забезпечувати усім необхідним військових в зоні АТО. Окрім збору коштів, з його ініціативи продовжується збір речей та продуктів, цілодобово працюють дві гарячі телефонні лінії, а з 20 червня на місцевому Майдані стоїть намет зі скринькою для збору коштів на потреби військових.

Володимир Стаюра зробив перший благодійний внесок у розмірі 10 тис. грн. для роботи оргкомітету штабу національної оборони і закликав до активної співпраці усі політичні партії та громадські організації, адже лише спільними зусиллями зможемо захиститися від зовнішнього ворога.

Володимир Стаюра народився 1966 року в селі Буцнів на Тернопіллі. З 2008 року обіймав посаду заступника голови Тернопільської обласної організації ВО “Свобода” з питань партійної дисципліни. З 2012року обіймає посаду голови Тернопільської обласної організації ВО “Свобода”. У національно-визвольному русі з кінця 80-х років 20 століття. Брав активну участь у створенні “Народного Руху”, очолював осередок “Просвіти” на заводі “Оріон”. Активний учасник Революції Гідності.
Джерело: Номер один

Вам також може сподобатися