У Тернополі армію озброять до зубів?

9dde06e72686ec2a6f5ba19ae98f154d800 тисяч гривень у цьому році планують виділити з місцевого бюджету на потреби тернопільських військових. З них 129 тис. грн. уже виділено на червовій сесії міськради 18 липня. Кошти виділятимуться у рамках річної програми забезпечення обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону.

– Програма надасть змогу забезпечити у місті стале функціонування військових частин та інших військових формувань і забезпечити відповідний рівень безпеки у місті, – розповідає міський голова Сергій Надал. – Також ми спільними зусиллями вирішимо питання забезпечення транспортом та пально-мастильними матеріалами, матеріально-технічними засобами та засобами індивідуального захисту військових формувань на території міста.

Міський голова додає, що кошти, які виділені на програму, будуть спрямовані на придбання обладнання та інвентарю, засобів зв’язку, предметів індивідуального захисту і самооборони, придбання форменого одягу, засобів спостереження та інших необхідних речей.

Джерело: Номер один

Вам також може сподобатися