Кадровій службі міліції – 95 років

З 95-річчям служби співробітників підрозділу обласного управління внутрішніх справ та ветеранів привітав тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління кадрового забезпечення Віктор Гулич.

Тривожні події в Україні – не привід для урочистостей, навіть якщо поважний ювілей. Тому в управлінні внутрішніх справ Тернопільщини вирішили зібратися не для святкування, а щоб обміркувати подальші плани роботи, адже сьогодення вимагає якісного кадрового підбору у всіх суспільних сферах, а в міліцейському відомстві й поготів.

Зі слів Віктора Гулича, роботи для працівників кадрової служби завжди вистачає, адже вони займаються забезпеченням реалізації вимог сучасної кадрової політики, поліпшенням якісного складу кадрів, постійно удосконалюють роботу з відбору нових працівників. На їхніх плечах лежить завдання зміцнити керівну ланку всього управління МВС компетентними та ініціативними працівниками. Крім того, серед завдань “кадровиків” – організаційне і методичне керівництво виховною та культурно-освітньою роботою з особовим складом органів і підрозділів внутрішніх справ, забезпечення соціально-правового захисту працівників.

– А сьогодні, як ніколи, потрібно ставитися до покладених на кадровиків завдань сумлінно та відповідально, – звернувся до присутніх керівник служби. – Найперше, надію покладаємо на ветеранів підрозділу, адже за плечима кожного з  вас десятки років праці та досвіду, тому будьте й надалі активними у вихованні молодого покоління, підказуйте, навчайте, допомагайте.

Теперішнім працівникам  управління Віктор Миколайович побажав терпіння, наснаги, виконувати свою роботу з величезною відповідальністю, а кращим співробітникам вручив нагороди – ювілейні медалі «95 років кадровій службі міліції України».

DSC_0022

Вам також може сподобатися