До 21 серпня ремонт на вулиці Карпенка завершать

1320218769_04-remont_gorВідфрезерувати та постелити два шари асфальту, на ділянці дороги вулиці Карпенка, планують комунальники нашого міста. Також замінять дощову каналізацію, каже начальник відділу технагляду міськради Олег Вітик.

ОЛЕГ ВІТИК, начальник відділу технагляду міськради

«Влаштування дощової каналізації – 300 метрів – це до 17 будинку Карпенка, 17. Загальна площа 7000 квадратних метрів. При сприятливих погодних умовах ми повинні в терміни ввійти в ті, які ми задекларували на дозвіл початку будівельних робіт – до 21 серпня».

Загалом на роботи витратять майже 5 мільйонів гривень. Через ремонт, каже Олег Вітик, рух громадського транспорту, який курсує через вулицю Карпенка змінять. Спершу, не пускатимуть тролейбуси.

ОЛЕГ ВІТИК, начальник відділу технагляду міськради

«З 28 числа перекриваємо рух тролейбусів. Тут їх, напевно всі знають, ходить тільки перший маршрут. Він піде по внутрішньому колу по вулиці Миру, Кривоноса, через Миру по вулиці Дружби».

Через кілька днів проїзд на Карпенка заборонять і маршруткам.

ОЛЕГ ВІТИК, начальник відділу технагляду міськради

«Ми плануємо маршрутки розвертати біля «Берегині», щоб забрати людей і повертатися назад по Винниченка, Кривоноса, вулиці Миру і на вулицю Дружби».

Для водіїв приватного транспорту проїзд до їхніх будинків, що розташовані поблизу території, де тривають ремонтні роботи, буде дозволений, зауважив Олег Вітик.

Джерело: ІНТБ

Вам також може сподобатися