Сергій Надал розказав, коли насправді почнеться навчання

ind8exСпростував чутки про передчасний початок нового навчального року мер Тернополя Сергій Надал. Як зазначив міський голова, такі розмови дійсно були, але ніхто не приймав рішення, яке би передбачало початок навчального року у серпні.

– Були думки в зв’язку з тим, що можуть бути проблеми з нехваткою грошей на оплату енергоносіїв до кінця року, і це не проблема місцева, а всеукраїнська. Бо невідомо, як буде з постачанням газу в осінньо-зимовий період, в зв’язку з тими подіями, які точаться на сході України і участю Росії в цих подіях. Тому, як варіант, розглядалась можливість швидшого початку навчального року, скажімо, з 18 серпня. Зробити довші зимові канікули і мати можливість зекономити, зберегти гроші на енергоносії, – розповів Сергій Надал в ефірі “Ух-радіо”.

– Це все залишилось на рівні розмов, такого рішення не прийнято. Тому ми всі готуємось до початку нового навчального року з першого вересня. Більшість навчальних закладів готові. Ще деякі доробляють ремонти, але у встановлені терміни вони будуть завершені. Тому з 1 вересня всі навчальні заклади готові будуть приймати дітей, – сказав Сергій Надал.

Джерело: Доба

Вам також може сподобатися