В Тернополі минула мода на радянщину і віскі

bufetМодним терміном ребрендинг називають кардинальну зміну формату і назви бізнесу. До недавнього часу на Тернопільщині цією методою користувалися нечасто.

Зміни в країні змушують підприємців займатися “реанімацією” своєї справи. В нелегких економічних умовах конкуренція за грошовитого клієнта лише загострилася. У колишньому барі в центрі Тернополя “Буфет”, виконаному в стилі радянських 70-х років минулого століття підійшли до справи серйозно. Замість ностальгуючих за комуністичними часами завсідників вирішили залучити любителів пива і чебуреків з патріотичними поглядами. Нині бар називається Bandera’s. Власники хочуть вбити “двох зайців” – натякнути, що тут чекають лише справжніх бандерівців та заманити шанувальників кіноактора Антоніо Бандераса.

А от єдиний в місті віскі-бар “Глазго”, що на вулиці Грушевського кризу не пережив. На вході до нього кілька місяців теліпається замок.

У черзі на ребрендинг інші скандальні заклади, у яких не лади з керівництвом та документами. Етно-клуб “Коловорот” чекає на висновок поважної комісії міськради, а фаст-фуд “Цибулька” зобов’язали ліквідувати кухню-прибудову, через яку валиться житловий будинок.

Джерело: За Збручем

Вам також може сподобатися