Суд відпустив військових з Тернопільщини, підозрюваних у дезертирстві

thumb_19874_news_m Всіх військовослужбовців 51-ої окремої механізованої бригади, яких підозрювали у дезертирстві, Запорізький суд відпустив під особисті зобов’язання.

Серед них є і троє військових з Тернопільщини. Зокрема, з Кременця, Гусятина та Великої Березовиці, повідомив народний депутат України Михайло Апостол. Саме він постійно тримає контакт з цими військовими та їх рідними і вважає неприпустимим те, щоб наших бійців звинувачували у такому ганебному злочині.

– Звинувачення хлопцям не пред’явили, – каже він. – Наразі вони повернулися у військову частину в Запоріжжі і продовжують там нести службу.

Нагадаємо, 27 липня Міноборони України розпочало розслідування у зв’язку з інформацією про перехід групи українських військовослужбовців через кордон на бік Росії. До слова, під час засідання під стіни суду прийшли мешканці Запоріжжя, аби підтримати військових. А прокуратура пропонувала суду обрати запобіжний захід військовослужбовцям у вигляді тримання їх під вартою. Але суд не підтримав цю пропозицію і хлопці опинилися на волі!

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися