Відремонтовану БРДМ передали підприємці з Микулинець Тернопільському батальйону територіальної оборони

vlcsnap-2014-08-06-14h12m18s170Відремонтовану бойову розвідувально-дозорну машину передали підприємці з Микулинець Тернопільському батальйону територіальної оборони. Ремонтували бойову техніку впродовж двох тижнів. Зараз є велика потреба у машинах, які призначені для розвідки, кажуть військові. Відремонтовану техніку передадуть в зону АТО, де виконує завдання наш батальйон територіальної оборони.

Бойову розвідувально-дозорну машину підприємці з Микулинець ремонтували впродовж двох тижнів.

– Звернулися в батальйон територіальної оборони, запитали, яку допомогу ми можемо для них дати. Вони сказали, якщо можете, то відремонтуйте БРДМ. Ми взяли БРДМ, перевезли в Микулинці, переговорили зі всіма чи ми це зробимо. І за два тижні ми зремонтували і покрасили машину, – розповідає підприємець Віктор Бельзецький.

Роботи було чимало, каже Віктор Бельзецький. Ремонт обійшовся мешканцям Микулинець у 20 тисяч гривень.

– Розумієте, ми просто побачили, що треба допомогти, треба скорше. Не чекати місяць, а за тиждень взяти і відправити. Машина була після НЗ, пересохли всі патрубки, треба було повністю провести профілактику, не було тормозів, не працювали вузли, нам треба було все це зробити. Дещо ми взагалі поміняли, мотор підстроювали, – пригадує Віктор Бельзецький.

Після ремонту Микулинецькі підприємці випробували військову техніку.

– Ми її протестували – 200 кілометрів наїздили по болоті, по полях, ми його вже 5 разів мили після того як покрасили. Потім привезли сюди, деякі запасні частини купили – ключі і ще там багато чого. Такою своєю ініціативою ми хочемо закликати усіх допомагати армії, – каже підприємець.

Загалом у батальйоні територіальної оборони є 6 бойових розвідувально-дозорних машин. Одну вже відремонтували підприємці Микулинець, ще дві взяли на ремонт мешканці Чорткова і Збаража, решту бойової техніки військові намагаються полагодити своїми силами. Долучитися до ремонту можуть всі охочі.

– Хочу подякувати представникам Микулинецької громади, за те, що відремонтували БРДМ. Ця машина отримана зі складів, вона була в стані такому, що вона практично 15 років не експлуатувалася. Треба було поміняти всі гумові агрегати, прокачати тормоза, поміняти рідини. Ось цим нам допомогла Микулинецька громада, за що ми дуже вдячні, – дякує тимчасово виконуючий обов’язки заступника обласного військового комісара, підполковник Андрій Миськів.

Відремонтовану бойову розвідувально-дозорну машину відправлять на південний-схід України, де зараз виконує бойове завдання Тернопільський батальйон територіальної оборони. Така бойова техніка вкрай необхідна нашим військовим, бо вони охороняють найбільш важливі об’єкти, несуть службу на блок-постах. В тернопільському батальйоні дякують усім, хто допомагає українській армії.

Джерело: ТВ-4

Вам також може сподобатися