У Тернополі новий тренд моди набуває популярності

0l_CsQhbtjE-225x300Заклик проти Путіна, відомий під популярною абревіатурою ПТН ПНХ, можна побачити все частіше. Приміром, на футболках, які одягають і чоловіки, і жінки, демонструючи своє ставлення до путінської агресії.

– Хочу мати таку в своєму гардеробі, – чую від знайомих. А багато вже придбали і носять. Українці – люди з почуттям гумору.

Перехожий діловито йде центральною вулицею Тернополя. Послання Путіну з шести чарівних літер на його футболці впадає у вічі, і це мене радує. Судячи з посмішок зустрічних, їх теж. Приємно, коли твою думку поділяють. Пригадалось побачене в новинах: письменниця і народний депутат Марія Матіос в залі Верховної Ради була в такій самій футболці з написом ПТН ПНХ. Чому одягла її, пояснила просто: “Я народний депутат, а отже, виразник народних настроїв. На футболці ці настрої написані дуже чітко”.

Новий тренд набуває популярності. Преса вже повідомляла про власника «Ауді» з Херсона, який замовив номерний знак з такою ж абревіатурою і тепер за його автівкою полюють фоторепортери.
Джерело: Свобода

Вам також може сподобатися