Тернополянин Андрій Дрьомін загинув на Сході

300x218Вчора, 10 серпня, надійшло  повідомили про смерть Миколи Березового- чоловіка Тетяни Чорновол та тернополянина Андрія Дрьоміна світляк(“Світляка”) Згодом  друзі хлопця розповсюдили інформацію, що “Світляк” – живий. Його начебто  у лікарні.

Як розповів  троюрідний брат Андрія Володимир Петришин, “Світляка” у лікарню не доставляли і не оперували,-про це Володимир розповів 20 хвилинам.

– Мені хлопці з “Азова” повідомили, що тіло Андрія у морзі в Маріуполі. – Його ні в яку лікарню не забирали, не оперували, він помер відразу.

За словами Володимира офіційного підтвердження про смерть Андрія ще немає.

– Я куди тільки не дзвонив, ніде не можуть сказати правда це, чи ні, – додає чоловік. – Я навіть не знаю як його батькам сказати про це…

Причини загибелі бійців у бою під Іловайськом повідомили їх побратими на сторінці батальйону “Азов” у Facebook.Всі категорії

– Увесь вечір питаються, чому так сталось, що хлопці загинули? – написав Захар Лавреньтєв. – Йшла атака на військовий пост. “Автоботи” і група розвідки йшли під прикриттям БМП і її гармати. З іншої сторони йшов наш броньовик, який прикривав атаку кулеметом “Утес”.

Боєць пише, що все йшло гладко до тих пір, поки той мотлох, який їм дали, не зламався в один момент. Гармату і кулемет “заклинило”, одночасно заглохла і БМП.

​- По хлопцях відразу ж почали стріляти з кулемета та снайпери, – додає Захар. – Хлопці залишились без прикриття, оскільки ми своєю легкою стрілецькою зброєю ефективно підтримувати їх не могли. В результаті п’ятеро бійців поранено, двоє – вбито.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися