Черговий зведений загін тернопільських правоохоронців виїхав в зону АТО

DSC_0341Вчора, 12 серпня, ще десять тернопільських працівників міліції  поїхали на Схід України. Там вони будуть забезпечувати  охорону громадського порядку в звільнених від терористів населених пунктах та допомагати відновлювати роботу міліції.

З настановами до бійців звернуся начальник обласного управління внутрішніх справ, полковник міліції Василь Облещук.

– Я думаю, ви гідно впораєтеся зі своїми обов’язками, – сказав Василь Корнелійович. – Тримайтеся разом, підтримуйте один одного, не забувайте про особисту безпеку. Повертайтеся лише живими та здоровими.

Священнослужителі поблагословили кожного міліціонера. Побажали хлопцям безпечної, мирної служби та  успішного повернення додому.

До чергового зведеного загону увійшли співробітники оперативних підрозділів. За словами бійців, вони добре розуміють, які завдання їм доведеться виконувати, і готові до цього.

– На Сході ми будемо допомагати відновлювати роботу підрозділів міліції на звільнених від терористів територіях. Звичайно, буде нелегко, – зізнається Дмитро Мінько, оперуповноважений карного розшуку Тернопільського міськвідділу міліції. – Та комусь потрібно виконувати цю роботу.

Підтримує Дмитра у бажанні поїхати на Схід його батько Борис. Чоловікові колись теж довелося пройти нелегкі випробування війною – він воював в Афганістані.

– Звичайно, хвилююся за свого сина, – зізнається Борис Мінько. – Але впевнений, що все буде добре. Ми ще зіграємо весілля, вони понароджують нам онуків. Вірю у краще.

Провести хлопців прийшли найрідніші люди. У їхніх очах сльози та хвилювання та вони пишаються мужністю своїх синів, чоловіків.

Хочеться побажати нашим захисникам успіхів, міцного здоров’я і швидкого повернення додому живими та здоровими!

DSC_0339

DSC_0318

DSC_0321

Вам також може сподобатися