Продати крадених коней злодієві завадили монастириські міліціонери

ima7gesЛише декілька годин знадобилося працівникам Монастириського райвідділу міліції, аби розкрити крадіжку коней з пасовища. Вони розшукали злодія і повернули тварин власникам.

Як розповів начальник Монастириського райвідділу міліції Андрій Гожій, до правоохоронців  за допомогою звернулися  двоє жителів села Горожанка. Люди бідкалися, що з пасовища зникла їхня худоба – двоє коней і лоша.  За словами потерпілих, вранці вони привели тварин на пасовище, поблизу села, як завжди припнули їх й пішли додому. Ввечері, коли повернулися за тваринами – їх уже не було. Спочатку потерпілі намагалися самотужки розшукати коней. Та пошуки були марними, відтак люди звернулися за допомогою до працівників міліції.

Правоохоронці виїхали на місце події. Вже невдовзі міліціонери знайшли тварин у лісі. Разом із ними там перебував і злодій – 21-річний житель Івано-Франківської області.

Молодик зізнався у крадіжці. Як розповів, на злочин його штовхнула матеріальна скрута. Крадених коней хотів здати заготівельникам, та це йому не вдалося, адже документів на худобу у нього не було.  Тоді й вирішив заховати коней у лісі, а згодом планував «пустити» їх на м’ясо. Намірам конокрада завадили співробітники районного відділу внутрішніх справ.

Щодо підозрюваного розпочато кримінальне провадження. Йому інкримінують частину 1 статті 185 ККУ (крадіжка).

Вам також може сподобатися