Залишена без нагляду автівка – спокуса для злодія

133536338023-річний житель Бережанського району лише на декілька хвилин залишив свої «Жигулі» без нагляду, а коли повернувся автівки вже не було. Про крадіжку повідомив працівникам місцевого райвідділу міліції.

Потерпілий розповів, що приїхав у справах додому. Машину припаркував поблизу господарства. Мало того, що легківку не зачинив, та ще й ключі в замку запалювання залишив. Цим і скористався злодій.

Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Бережанського райвідділу міліції Петро Процик, міліціонери розпочали пошуки викраденої автівки. Вже невдовзі виявили машину неушкодженою   в полі, неподалік села. Самого ж горе-крадія розшукати допоки не вдалося, проте стало відомо,  що до крадіжки причетний 42-річний односельчанин потерпілого. Проблеми із Законом у чоловіка не вперше – неодноразово був судимий за корисливі злочини. На даний час правоохоронці встановлюють місце перебування крадія і мотиви скоєння злочину.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Дії зловмисника кваліфікують за частиною 1 статті 289 ККУ (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Вам також може сподобатися