Заліщицькі міліціонери викрили серійного крадія

rulnyj-Співробітники Заліщицького райвідділу міліції підозрюють 38-річного жителя райцентру у вчиненні серії крадіжок. Злодій зі стажем, за його плечима не одна судимість за майнові та наркозлочини, протягом місяця обкрадав заліщан.

Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Заліщицького райвідділу міліції Андрій Долинський, хвиля крадіжок з підсобних господарств прокотилася райцентром. Невідомий зловмисник посеред ночі проникав до підсобних приміщень і виносив звідти усе, що мало б хоч якусь цінність. Міліціонери розпочали пошуки нічного візитера. Незабаром з’ясувалося, що до крадіжок причетний 38-річний місцевий житель.

Правоохоронці встановили, що зловмисник шукав наживи не лише у підвалах, а також  скоїв крадіжку зі школи. До навчального закладу проник вночі, розбивши скло. Звідти виніс два комп’ютери. Покупця на крадену техніку знайшов швидко.

Наразі правоохоронці довели причетність заліщанина до скоєння восьми крадіжок. За усіма фактами відкриті кримінальні провадження. Дії підозрюваного кваліфікують за  статтею 185 ККУ (крадіжка). Триває досудове розслідування.

Вам також може сподобатися