На Львівщині тернополянин протаранив автомобіль ДАІ

1408260764_IMG_0258 На Львівщині виявили легковик “Ауді” з перебитими номерами агрегатів, а у салоні автівки знайшли пристрій для вживання наркотиків та використані шприци. За кермом був тернополянин.

16 серпня шостої години ранку порушник промчав на чималій швидкості повз стаціонарний пост ДАІ у селі Зимна Вода. Працівники дорожньо-патрульної служби намагались зупинити “гонщика”, але він проігнорував вимогу правоохоронців та поїхав у напрямку Львова. Про порушника повідомили колегам.
Білу “Ауді” із київськими номерами перехопили на вулиці Городоцькій. Там порушник уже вдруге не зупинився на вимогу працівників Державтоінспекції, тож за ним влаштували погоню.
Утікач ще довго гасав містом, та зрештою помчав на околиці – на вулицю Хмельницького, а тоді на трасу Київ – Чоп.
Працівники ДАІ неодноразово зверталися до нього із вимогою зупинитися, попереджали про можливість застосування вогнепальної зброї, але порушник не зважав.
Чоловіка неподалік міста Кам’янка-Бузька. Намагаючись утекти, він навіть протаранив службове авто, тому працівникам ДАІ довелося стріляли по колесах, щоб зупинити невгамовного водія.

На місце одразу викликали слідчо-оперативну групу.
Встановили, що за кермом легковика “Ауді” був 31-річний житель Тернополя. Молодик і раніше мав проблеми із законом через наркотики.
У салоні іномарки знайшли використані шприци та пристрій для вживання “дурману”.
Під час перевірки транспортного засобу, правоохоронці також виявили, що номер кузова цього авто – із явними ознаками підробки. Т
Наразі у міліції з’ясовують усі обставини події. Триває перевірка, повідомили у прес-службі УДАІ у Львівській області.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися