Комунальні установи зібрали понад 600 тис. грн. для бійців АТО

thumb_22814_news_mПонад 600 тис грн для тернопільських батальйонів, бійці яких несуть службу на Сході та в зоні АТО, зібрали комунальні установи та організації Тернопільської області. Для цього їх працівники віддали свій одноденний заробіток.
18 серпня нараду з представниками цих організації провів голова облради Василь Хомінець. Запросили також представників військомату, міліції та СБУ. Усі вони розповіли про потреби наших батальйонів, а також запевнили, що відзвітують на сайті облради, на що саме витратили ці кошти.
– Ми звернулися в комунальні заклади області і ніхто не залишився байдужим. Як то кажуть, з кожного по нитці і голому сорочка, – каже Василь Хомінець. – Я хочу подякувати тій прибиральниці, яка внесла свою лепту, медсестрі, секретарці. Можу запевнити, що ці кошти підуть нашим військовим.
До слова, вже холодає і починаються дощі, тому військовим планують закупити дощовики. А до настання холодів хлопцям планують придбати бійцям бушлати, шапки, теплі речі та білизну, адже поїхали вони в легкій літній формі.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися