У Тернополі відкрито сучасний медичний центр «Ортоклініка»

ok_180814_04На базі Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги №1 відкрито сучасний лікувально-діагностичний заклад – медичний центр «Ортоклініка». Медичний центр буде працювати за принципом державно-приватного партнерства згідно з рекомендаціями МОЗ України та рішень Тернопільської міської ради. Участь у відкритті центру взяв міський голова Сергій Надал.

«Подібна клініка є першою у нашій області, – розповідає міський голова Сергій Надал. – Нарешті усі операції, які потрібно проводити на суглобах, тернополяни зможуть робити у нашому місті, а не їхати у інші області. Адже у даному медичному закладі покращена якість лікування та умови відповідають європейським стандартам».

Міський голова також додав, що із керівництвом даного медичного центру уже домовлено про безкоштовну реабілітацію та лікування у цьому центрі тернополян-учасників АТО та наразі уточняються групи соціально незахищених тернополян, які тут будуть лікуватися або безкоштовно, або мати знижку на лікування.

До слова, медичний центр «Ортоклініка» – заклад, який об’єднав діагностичу галузь ортопедії і травматології з передовими методиками відкритих та малоінвазивних оперативних втручань при захворюваннях та травмах опорно-рухового апарату. Колектив медичного центру складають лікарі вищої кваліфікаційної категорії, які проходили навчання і практику в клініках України, Польщі, Німеччини, Великобританії.

Вам також може сподобатися